Hoeki.NL | ICT Dienstverlening

Er is geen storing bekend

Bel ons 036-3690312
Contact
Portfolio

HoekiWeer.nl

Portfolio Details

Over HoekiWeer

Hoekiweer is een handige weersite waar je alles over het weer kan vinden zonder al te veel gedoe. Het biedt up-to-date informatie over de weersomstandigheden, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er buiten gebeurt.

De website heeft een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om de weersverwachting te bekijken. Met de weerkaarten kun je de weersomstandigheden voor de komende weken bekijken en de website stuurt zelfs waarschuwingen als er slecht weer aan komt. Dit is vooral handig als je van plan bent om buitenactiviteiten te doen.

Wat Hoekiweer onderscheidt van andere weersites is dat het geen winst maakt op de website. Ze dekken hun kosten door bepaalde functies alleen beschikbaar te stellen voor premiumgebruikers. Op deze manier kan iedereen gratis de weersverwachting bekijken en de website blijven gebruiken zonder belemmeringen.

Daarnaast is het interessant om te weten dat de hele website is gemaakt op Chat GTP. Dit betekent dat de website is gemaakt met behulp van een AI-model. Het is verbazingwekkend hoe ver technologie is gekomen en hoe we nu AI-modellen kunnen gebruiken om praktische toepassingen te creƫren, zoals een weersite. Met dank aan

Deze website is gemaakt door heel veel vrijwilligers die gebruik hebben gemaakt van Chat GTP.

Daarbij hebben veel mensen de website getest. Al sinds begin februari van 2023 is een begin gemaakt aan deze vernieuwde versieion to regular vulnerability assessments, a comprehensive security strategy ensures that your business stays protected against cyberattacks.