Hoeki.NL | ICT Dienstverlening

Er is geen storing bekend

Bel ons 036-3690312
Contact

Nieuwsbericht:

Hoeki-IT verbetert beveiliging en hosting voor janvissersweer.nl

Hoeki - ICT Dienstverlening is verheugd om aan te kondigen dat ze sinds 4 april 2024 de hosting verzorgen voor de website van Jan Visser, bekend als Janvissersweer.nl met ruim 50 duizend bezoekers per dag. Bij zijn vorige provider merkte Jan Visser dat zijn website vaak doelwit was van hackers en dat bij overmatig gebruik van schijfruimte de site onmiddellijk werd geblokkeerd.. Er werd geen rekening gehouden dat backups maken ook schijfruimte kost. Bij Hoeki-IT zit deze ruimte bij de hosting voor 60 dagen gratis erbij in.

Met trots kunnen we melden dat Hoeki-IT de beveiliging van de website aanzienlijk heeft verbeterd sinds het overnemen van de hosting. Door gebruik te maken van geavanceerde WordPress-beveiligingsmaatregelen en het implementeren van de site achter Cloudflare, is de veiligheid van Jan Visser's website naar een hoger niveau getild. Hierdoor worden potentiƫle aanvallen en risico's tot een minimum beperkt, waardoor Jan Visser en zijn bezoekers kunnen genieten van een veilige browse-ervaring.

Jan Visser, een gerenommeerde weerman en meteoroloog, staat bekend om zijn expertise en toewijding aan het leveren van nauwkeurige weersvoorspellingen en klimaatadvies. Als spreker en weeradviseur heeft Jan Visser al vele lezingen en presentaties gehouden voor verschillende bedrijven, organisaties en instellingen. Op zijn website kunnen geĆÆnteresseerden informatie vinden over het boeken van presentaties en het aanvragen van weeradvies via e-mail.

Met de verbeterde hostingdiensten van Hoeki-IT kan Jan Visser zich volledig richten op zijn passie voor meteorologie, terwijl zijn online aanwezigheid veilig en betrouwbaar wordt gehandhaafd. Hoeki - ICT Dienstverlening blijft zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige hostingoplossingen en het waarborgen van de online veiligheid van haar klanten.

Voor meer informatie over de diensten van Hoeki-IT kunt u contact opemen via info@hoeki.nl.Wij willen de beste service bieden tegen zo goedkoop mogelijk prijs

Testimonial

Jeffrey Hoekman

Eigenaar Hoeki-IT